Indul a Misevlog!
2019. február 08. írta: Mádi Bernadett

Indul a Misevlog!

misevlog2.jpgA 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK) való készület jegyében február 7-én Misevlog, szentmiséről szóló videoblog indul Fábry Kornél atya közreműködésével, aki a NEK Általános Titkárságának főtitkára. 

12 héten át minden csütörtökön új résszel jelentkezik majd a Misevlog, hogy videóbejegyzésekből tanulhassunk többet a szentmiséről. A szervezők azért választották ezt a formátumot, hogy minél több embert elérjenek a videók. Azokat az embereket, akik nem (mindig) járnak templomba, ezért nem tudják, hogy mi történik egy szentmisén. Vannak azonban olyan, hitüket gyakorló keresztények is, akik nem teljesen vannak azzal tisztában, hogy mi a szerepe a liturgia egyes részeinek, ezért ez most egy nagyon jó lehetőség arra, hogy gyarapodhasson az ismeretünk a Misevlog videói által. Lesz lehetőség arra is, hogy kérdezzünk Fábry Kornél atyától, aki a nagyon gyakori kérdésekre egy külön videóban fog válaszokat adni.

A csatornára már fel lehet iratkozni ezen a linken. 

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://teaszunet-verka.blog.hu/api/trackback/id/tr7414613334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása