Nyíltnap-kereső
2020. január 16. írta: Csekő Blanka

Nyíltnap-kereső

writing-828911_960_720.jpgAz új év elkezdésével felkapott téma lett, főleg nálunk tizenegyedikes diákoknál, a továbbtanulás. Van aki már konkrétan tudja, mi a terve, van aki csak a lehetőségek után keresgél, de a cél ugyanaz: meglelni azt az utat, azt a munkát, amiben kiteljesedhetünk, megmutathatjuk, mire vagyunk képesek és a tehetségünket kamatoztathatjuk. 

Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy januártól folytatódnak a nyílt napok az ország egyetemein, és több mint 200 ilyen alkalom várható. Az alábbi linken felsorolták az oktatási intézményeket, amelyek tartanak ilyen alkalmat, dátummal és linkkel ellátva (mellette fel van tüntetve, ha regisztráció szükséges).

https://www.felvi.hu/felveteli/nyiltnap/!NyiltNap/nyiltnap.php?oldal=1&honap=8

Kapunk egy segítő dokumentumot, mire is érdemes figyelni egy nyílt napon:

https://www.felvi.hu/pub_bin/dload/nyiltnap_jegyzetlap.pdf

További segítségünkre lesz ez az oldal is, ahol ABC sorrendben sorolták fel az egyetemeket, és a karokat, amelyek ma elérhetőek Magyarországon:

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/intezmeny_lista.php?elj=20a

Ugyan az Educatio kiállítás véget ért, de még elérhető a honlapja. Ott is érdemes böngészgetni az iskolák és a szakok után, akkor is, ha valaki például nem pont egyetemen szeretné tanulmányait folytatni, de szeretne valamit tanulni: 

https://www.educatioexpo.hu/ 

Reméljük ezzel a kis összefoglalóval segíthettünk nektek! <3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teaszunet-verka.blog.hu/api/trackback/id/tr315329362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása