Isten belájkolt
2020. január 09. írta: Mádi Bernadett

Isten belájkolt

Sorozatajánló

god-friended-me-poster.jpgMiles Finer egy megrögzött ateista, aki podcastjein és különböző oldalakon próbálja megcáfolni és megtagadni Isten létezését. Egy napon ismerősnek jelölést kap egy bizonyos "Isten" nevezetű profiltól.

Miles elfogadja a jelölést, és innentől kezdve a profil ismerősöket kezd ajánlani a férfinek. Először nem érti a helyzetet, de rájön, hogy az ajánlott feleknek segítségre van szükségük egy adott élethelyzetben, amiben ő segíthet nekik. Ettől gyökeresen megváltozik az élete, és mivel egyedül nem bírná ezt a feladatot, a profiltól társakat is kap maga mellé: barátját, Rakesh-t és Cara Bloom-ot, aki a kezdetekben az egyik ajánlott profil volt. Nagy szívügyük ez a megbízatás, hűségésen segítik az embereket, de mindenkiben ott van az a bizonyos kérdés, amire minden lehetséges módon megpróbálják felkutatni a választ: vajon ki áll az Isten-profil mögött?

Itt egy előzetes a sok közül:)
https://www.youtube.com/watch?v=bLb4K34492Q

Jó szórakozást kívánok a sorozathoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://teaszunet-verka.blog.hu/api/trackback/id/tr215401120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása