Meglepetés Mikulásra
2018. december 06. írta: Gulyás Anna

Meglepetés Mikulásra

Mikulás alkalmából tanáraink kakaóval kedveskedtek nekünk, aminek mi nagyon örültünk.

Tegnap Károly tanár úr fizika órán benyitott hozzánk azért, hogy másnapra ne felejtsünk el bögrét hozni. Mi persze értetlenkedve néztünk rá, hogy mégis minek kell az a bögre, de beleegyezve írtunk fel emlékleztetőket a bögrékről.

Másnap akik korábban érkeztek, azoknak még várniuk kellett a meglepetésre, de akik nyolc óra körül érkeztek, azok már az iskolába belépve megláthatták társaik kezében a kis bögrényi ajándékot. Ki tejszínhabbal, ki anélkül itta a kakaóját. A finomság adagolásában Károly tanár úr jeleskedett, és serényen dolgozott a mi örömünkért. Mindenki nagyon boldog volt és a hangulat is remek volt. A szünetek többségében még mindig a maradék italért járkáltunk a társalgóba.

Nagyon hálásak vagyunk tanárainknak, hogy egy ilyen kis aprósággal (és sok fáradozással) vidámabbá tették a napunkat. Igyekszünk majd jósággal viszonozni a kedvességüket.(Első lépésként legközelebb mindenki mossa el a bögréjét….(: )

Boldog Mikulást!

Zsani és Anna

47578101_421919891927909_3854855782361202688_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teaszunet-verka.blog.hu/api/trackback/id/tr4614445022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása